Boekhoudservice

Yoursminc stelt haar gebruikers in staat om zelf op eenvoudige wijze de administratie te doen. We proberen ons op dat punt ook voortdurend te verbeteren.

Los hiervan vinden veel gebruikers van Yoursminc het prettig als ze worden begeleid door een boekhouder of door een administratiekantoor. Deze begeleiding zou kunnen bestaan uit:

  • Optie 1
    Je voert zelf al je uitgaven in en creëert je offertes en facturen en stuurt deze naar je klanten, waarbij het administratiekantoor zorgt voor de initiële inrichting van het rekeningschema, de diverse kostencategorieën en voor de controle van de Btw-aangifte, het eventueel uitvoeren van correcties en de jaarafsluiting.
  • Optie 2
    Het administratiekantoor zorgt voor de initiële inrichting van het rekeningschema, de diverse kostencategorieën, voert alle boekingen in, controleert en verzorgt de Btw-aangifte en zorgt voor de jaarafsluiting.

Wij werken samen met een aantal partijen welke deze Boekhoudservice voor je kunnen verzorgen. Het activeren van deze samenwerking, als je daarin bent geïnteresseerd is heel eenvoudig:

  • Je selecteert vanuit de ‘Mijn account’ pagina één van de bij aangesloten partijen en verzoekt deze om het uitvoeren van de Boekhoudservice.
  • Het betreffende administratiekantoor ontvangst jouw verzoek en accepteert deze, waarna jullie beiden de samenwerking hebben bevestigd. Het administratiekantoor zal nu contact met je opnemen om een aantal zaken met je te bespreken.