Met Osirius Online is het mogelijk om zelfstandig de administratie voor uw onderneming, webwinkel, fysieke winkel, of andere MKB onderneming online te beheren. Naast de basis functionaliteit biedt Osirius Online ook diverse koppelingen, die de functionaliteit van Osirius Online uitbreiden en u zo makkelijk mogelijk maakt.

Naast koppelingen voor webwinkeloplossingen kent Osirius Online ook een koppeling met het Afosto platform. Afosto biedt naast een online webwinkeloplossing ook een kassa (POS) en interactieve zuiloplossing aan.
Als winkelier kan ik door gebruik te maken van de gezamenlijke functionaliteit van Osirius Online en Afosto eenvoudig alle verkoop activiteiten correct en financieel afhandelen in 1 systeem. Zelf geen tijd, of het ontbreken van de juiste kennis voor boekhouding? Het is mogelijk om een administrateur, boekhouder, controller en/of accountant toegang te geven tot de administratie in Osirius Online.

Verdere voordelen van online boekhouden met Osirius Online zijn: Maandelijks opzegbaar, Digitale en telefonisch support en ondersteuning, 24 uur per dag toegang, Koppeling met uw bank en voorbereide btw-aangifte. Maak vandaag nog een gratis Osirius Online proefaccount aan en ervaar zelf het gemak.