Osirius Online is een breed georiënteerd online boekhoudprogramma met een praktijk gerichte werkwijze. Wanneer u zich gaat verdiepen in het opzetten van een online boekhouding of administratie voor uw installatiebedrijf (Loodgieter, beveiliging, elektrotechnische onderneming) dan vindt u in Osirius Online alle noodzakelijk softwareonderdelen die u als ondernemer nodig heeft.

Met Osirius Online kiest u voor uw installatiebedrijf voor een mooi uitgebreid pakket om online de boekhouding te doen. Import van relaties en artikelen is mogelijk. Ook voor de kleine installateur is de boekhoudsoftware van Osirius Online een goed alternatief waarbij niet alleen factureren belangrijk is, ook ketel of alarminstallatie abonnementsvormen kunnen eenvoudig beheert worden.

Een goede boekhouder hoeft niet (veel) te kosten per jaar en heeft voldoende verstand van belastingvoordelen die mogelijk op uw onderneming van toepassing zijn om administratiekosten terug te verdienen. Geen zien of tijd, of het ontbreken van de juiste kennis, kies dan voor boekhoudkundige ondersteuning uit een bij ons aangesloten boekhoudkantoor / accountantskantoor.

Maak vandaag nog een gratis Osirius Online proefaccount aan en ervaar zelf het gemak.