Opleidingen en opstartservice

Business financier working at bank

Eenvoudig

Simpel te gebruiken

Yoursminc levert voor zelfstandige ondernemers (ZZP-ers) een eenvoudig te gebruiken applicatie voor het bijhouden van de administratie. Met een beperkt aantal functies als Facturen, Uitgaven en Btw-aangifte kan een zelfstandig ondernemer vaak al prima uit de voeten.

Business financier working at bank

Groeiende organisatie

Betekend vaak omvangrijkere administratie

Naarmate de onderneming echter groeit in haar activiteiten zal eveneens de behoefte of noodzaak om zaken te administreren groter worden. Denkbaar is dat een onderneming hierbij eveneens gebruik zal gaan maken van functies als Projecten, Urenregistratie, Abonnementen en Periodieke facturering.


Opstarten

Overstappen vanuit een ander pakket

Veel gebruikers van Yoursminc stappen over vanuit een ander boekhoudprogramma en hebben vaak uitgebreide eisen voor de inrichting van hun administratie, waaronder het transporteren van grootboekmutaties en de historie aan facturen.


Opleiding en opstarthulp

Geen kostbare tijd verliezen

Yoursminc biedt klanten de mogelijkheid om zich in een training bekend te laten maken met de concepten en het werken met de applicatie. Daarnaast voorzien we in de vorm van een ‘Opstartservice’ een korte, op maat gemaakte begeleiding waarbij de klant direct aan de slag kan en de inrichting van de administratie volledig is uitgevoerd.


Bel

Informeer naar de mogelijkheden

Het meest makkelijk is dit soort mogelijkheden samen te bespreken. Onze support medewerkers zitten klaar om je alle informatie te verschaffen, dus bel met 088-1122214