Een administratie goed opzetten en wat er verder allemaal bij komt kijken, daar zijn vele boeken over geschreven, die vele malen groter zou zijn dan deze pagina en zo uitgebreid zullen we dan ook niet uitwijden hierover. Als u verstand en ervaring hebt van administratie(s) voeren en van het inrichten van een boekhoudprogramma Dan is Osirius Online een boekhoudoplossing die mooi aansluit op uw (web)winkelsoftware. Als (web)winkelier bent u meestal dag en nacht met uw onderneming bezig en van tijd tot tijd actief op het internet, dan is online boekhoudsoftware de oplossing.

Als aanbieder van boekhoudsoftware, Osirius Online, hebben wij een mooi uitgebreid pakket om online de boekhouding te doen. Voor grotere webwinkels zijn er mooie koppelingen mogelijk, zoals met Magento of andere software. Ook voor de kleine ondernemer is de boekhoudsoftware van Osirius Online een goed alternatief waarbij niet alleen factureren belangrijk is, ook abonnementsvormen kunnen eenvoudig beheert worden. Als u als internetbedrijf uw boekhoudkundige zaken op orde heeft, is het wachten op veel positieve referenties van online klanten.

Ook voor een goedkopere oplossing hoeft u niet verder te zoeken, door een eenvoudige licentiekeuze kun je boekhouden via Osirius Online online boekhouding. Weet u weinig van administratie, boekhouding of andere belastingzaken? Informeer dan naar ons cursus aanbod of ondersteuning op locatie. Ook kan u kiezen uit een bij ons aangesloten boekhoudkantoor / accountantskantoor. Een goede boekhouder hoeft niet (veel) te kosten per jaar en heeft voldoende verstand van belastingvoordelen die mogelijk op uw onderneming van toepassing zijn om administratiekosten terug te verdienen.

Bij de vele mogelijkheden van Osirius Online online boekhouding en administratiebeheer willen we dan ook niet verder over uitweiden. Wel willen we u graag wijzen op de mogelijkheid een gratis proefadministratie op te zetten die standaard voorzien is van koppelingen die voor de financiële afhandeling bij webwinkels van essentieel belang zijn.